День знань у навчальних закладах Почаївської громади

Сонце ласкаво посміхається, немов вітаючи як нетерплячих малюків так і уже майже дорослих юнаків та дівчат.

На очах матерів бринять сльози хвилювання та радості. Всі уважно прислухаються до слів директора, в яких звучить настанова на майбутнє. Ось лунає перший дзвінок. Саме так з відчуттям свята в серцях та посмішками на устах розпочався навчальний рік у освітянських закладах Почаївської громади.
На свято до Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав міський голова Бойко Василь Сергійович, який привітав усіх першачків з відкриттям для себе чудового світу різноманітних наук, побажав учням наснаги та наполегливості у здобуванні нових знань. А цьогорічним випускникам – успішної підготовки та здачі ЗНО.
В піднесеному настрої пройшло 1 вересня і у ДНЗ Почаївському вищому професійному училищі. З привітанням для учнів виступив заступник міського голови Максимчук Сергій Вікторович. Веселі, красиві, вчора – ще зовсім діти, а сьогодні уже юнаки та дівчата, які зробили свій перший важливий вибір у житті – обрали майбутню професію. Вони стояли з високо піднятими головами та гучно співали гімн, який лунко розходився по усіх закутках подвір’я, знаменуючи повернення життя у стіни училища, які за літо уже встигли засумувати.
Сергій Вікторович встиг побувати на відкритті навчального року ще й у Почаївській музичній школі, де побажав учням наснаги, кропітливої праці та досягнення надзвичайних висот у музичній сфері.
В веселій атмосфері різнокольорових кульок та різномаїття квітів пройшов День знань у Старотаразькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів. Усміхнених, життєрадісних учнів вітав заступник Почаївського міського голови Чубик Андрій Віталійович, бажав успіхів, наснаги, терпіння, досягнення високого рівня знань.
Отож, вітаємо кожного учня, кожного студента, від уже самостійних та дорослих до наймолодшечких, ще боязких першокласників з початком нового навчального року, з Днем знань, нехай за цей рік ви зможете розкрити у собі масу талантів, досягнути висот у різноманітних сферах науки, знайти нових друзів та наставників, а саме головне – отримати величезне задоволення від усього навчального процесу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення