Команда Кременецького району на змаганнях в Скалаті виборола 5 медалей

У місті Скалат, чотирнадцять команд з різних районів, майже до вечора змагалися у обласній спартакіаді за звання «Найкраще спортивне село Тернопільщини».

Кременецький район вперше в своїй історії представляла команда Гаївської сільської ради (нагадаю, що до її складу входять: с.Гаї, с.Града, с. Діброва та с. Кімната).
Наші спортсмени змагалися в усіх дев`яти видах спорту, і приємно що в п`яти з них вибороли медалі.
Так, відразу після урочистого відкриття змагань, по різних місцях стадіону м. Скалат, розпочалися змагання з запланованих видів спорту. Першими розпочали змагатися гирьовики, де на помості наш Свідрук Василь, виступаючі першим з 14 учасників, за вісім хвилин штовхнув дві гирі по довгому циклу, вагою 24 кг кожна, 70 разів, чим відразу підняв високо планку для перемоги, яку все ж таки вдалося побороти чотирнадцятому гирьовику (Борщівський район), який майже за 10 хв, зусиллями сили волі все ж зумів підняти важкі «снаряди» 71 раз.

А Василь не зупинився на досягнутому та відновивши дихання перейшов до боротьби на руки, але все таки втома вдалася взнаки, яка не залишила йому сил на фінальну сутичку з армреслінгу – в результаті ще одне «срібло».

А тим часом паралельно проходили змагання з міні-футболу, шахів, шашок, настільного тенісу, стрільби та дарцу. В яких найкращих результатів досягли: в стрільбі - Страдомський Михайло Іванович (друге місце), та Казмірук Андрій в настільному тенісі (третє місце).

Після завершення змагань з всіх вище перерахованих видів спорту, 14 команд розпочали змагання з перетягування линви, де команда Гаївської сільської ради була представлена учасниками з с. Кімната (Олексюк Роман, Валігура Віталій, Антонюк Іван, Пилипчук Василь, Струмчинський Андрій). Не дивлячись на те, що більшість в команді вперше брала участь в змаганнях з даного виду спорту, це не завадило їм вибороти «бронзові» медалі та порадувати всіх глядачів хорошою боротьбою, а нас хорошим результатом, за що всім і дякуємо!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення