У Почаєві п’яний студент обматюкав викладачів і навіть директора ПТУ


Кременецький районний суд розглянув справу щодо студента Почаївського ВПУ, який будучи в стані алкогольного сп’яніння дебоширив у приміщенні навчального закладу.


Інцидент трапився 1 грудня 2020 року у місті Почаєві. Близько 15.40 неповнолітній у навчальному корпусі Почаївського вищого професійного училища, поводив себе неадекватно, виражався нецензурними словами до викладачів та директора даного закладу.


 
Юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння. Педагоги не могли його заспокоїти, тож звернулися за допомогою до правоохоронців.

Працівники поліції на неповнолітнього склали комплект протоколів про адміністративні порушення – за ст. 173 КУаАП (дрібне хуліганство, нецензурна лайка у громадських місцях, чіпляння до громадян), за ч. 1 ст. 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному виді) та ч. 1 ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у громадських місцях).

Матеріали справи направили на розгляд у суд.

У судовому засіданні неповнолітній свою провину у скоєному визнав, щиро розкаявся та пообіцяв, що такого більше не повториться.

Дослідивши матеріали справи, Кременецький районний суд 15 січня цього року прийшов до висновку, що  в діях юнака вбачаються ознаки порушення за трьома статтями за ст. 173 КУаАП, за ч. 1 ст. 178 КУпАП, та ч. 1 ст. 175-1 КУпАП.

Враховуючи усі обставини справи, а також те, що порушник є неповнолітнім, суд вирішив застосувати до юнака покарання у вигляді попередження.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення