У Кременецькій лікарні відкрили оновлений лікувальний корпус


На Тернопільщині багато лікувальних закладів потребуть ремонтів та оновлення матеріально-технічної бази. Ця проблема ще донедавна хвилювала медиків та пацієнтів КНП "Кременецька районна комунальна лікарня", та вже сьогодні хворі на коронавірус «переїхали».


Так, пацієнтів інфекційного відділення лікарні було переведено до оновленого лікувального корпусу.

«Нам прикро, що хворі тривалий час змушені були лікуватись в умовах, які надзвичайно сильно потребували покращення. Нинішній інфекційний корпус (колишнє приміщення ЛОР відділення) ще потребує осучаснення, проте ми робимо все можливе для того аби пацієнти почувались якомога комфортніше під час перебування у нашому лікувальному закладі», — йдеться на сторінці КНП "Кременецька районна комунальна лікарня", що в мережі «Фейсбук».

З цією метою там здійснили ремонт, оновили матеріально-технічну базу відділення, провели кисневі точки, докупили кисневі концентратори та закупили комплекти постільної білизни.

Також адміністрація лікувального закладу роздала «усміхнене» печиво хворим та медичному персоналу лікарні, яке підняло усім настрій у таких похмурий день.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  коронавірус,  пандемія,  кременецька лікарня

 


Новини партнерів

Останні новини

Оголошення