Депутат Зелінка передав Почаєву допомогу для боротьби з коронавірусом

Тернопільський депутат Назар Зелінка разом з мережею супермаркетів передали допомогу в Почаївську лікарню. Про це обранець повідомив у мережі Фейсбук.
[ads-post]"На даний час епіцентром епідемії COVID19 в області є Почаїв та Кременеччина. Передали сьогодні до Почаївської районної комунальної лікарні 330 костюмів біологічного захисту Stump Korea загальною вартістю 179 810,40 грн. від ТОВ «Сільпо-фуд».
Це результат співпраці БФ «Пацієнти України» з Сільпо та їх допомогою, яку вони виділяють на засоби індивідуального захисту для лікарень України.

#дієморазом

Пацієнти України здійснюють збір коштів на боротьбу проти коронавірусу!

Ми запустили сайт для координації дій активістів, пацієнтів, волонтерів, бізнесу та людей, які хочуть допомогти лікарям у боротьбі з коронавірусом та хворобою COVID-19. Сайт: https://covid19.patients.org.ua/

Якщо ви лікар чи керівник медичного закладу, якому потрібна допомога в боротьбі проти коронавірусу — заповніть форму https://bit.ly/2J8GAWP.

Бізнес, який може купити захисний одяг, рукавички, респіратори, окуляри та бахіли для лікарів. Має можливість купити дороге обладнання — апарати штучної вентиляції легень та портативні рентгени. Заповніть форму https://bit.ly/2Uv92r4 і наші волонтери зв’яжуться з вами. Ми допоможемо направити допомогу в лікарню, де вона дуже потрібна.

Всі охочі можуть надати благодійні внески. На сайті є онлайн донейт, через які люди можуть переводити гроші. На ці кошти ми плануємо закуповувати/шити на замовлення комплекти індивідуального захисту для лікарів. Для компаній (юридичних осіб) ми маємо окремі рахунки — заповнюйте форму (https://bit.ly/2Uv92r4) та наші експерти зв’яжуться з вами.

Маєте бажання стати частиною команди наших волонтерів? Тоді заповнюйте форму — https://bit.ly/2WQMSCD.

 
У нас також зібрані основні потреби лікарень. У першу чергу це захисний одяг, маски, захисні окуляри та рукавички для лікарів та медперсоналу. Лікарям дуже потрібні і апарати штучної вентиляції легень та портативні рентгени. І звичайно тест-системи ПЛР.

Не залишайтесь байдужими, адже коронавірус уже тут. Ми повинні захистити наших лікарів, щоб в потрібний момент вони захистили нас!" - пише Зелінка.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення