У Кременці триває будівництво важливого об’єкту


У Кременці триває будівництво реабілітаційного центру для дітей та молоді з інвалідністю. Стіни споруди, будівництво якої нещодавно стартувало, ростуть з кожним днем. Тож є усі підстави сподіватися, що наступного року у жовтні центр офіційно відкриють. Про те, як просувається реалізація масштабного проекту розповідає проектний менеджер Володимир Василевський.


“Друзі, ніщо так не може тішити, як щодня зростаючі стіни нашої будівлі, яку ми з нашою командою будуємо в рамках проєкту Кордони рівних можливостей, м.Кременець. Ми щодня рухаємось вперед і вже днями завершимо нульовий цикл та почнеться зведення стін першого поверху.

Неабияка увага зі сторони наших європейських партнерів свідчить про надійну підтримку та розбиває песимістичні думки скептиків, що такі проєкти неможливо реалізувати в невеликих містах і без повного державного фінансування. Саме цей проєкт є прикладом, як громадянське суспільство набирає обертів в Україні та починає вирішувати дуже складні соціальні завдання державного рівня – в даному випадку, питання соціального догляду та реабілітації дітей та молоді з ментальними ураженнями.

Днями до нас завітала Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Тереза Хрущ та відвідала ділянку, де проводиться будівництво. Коли контакти переходять на неформальний рівень – це завжди зближує та надихає. Радість від побаченого і щире бажання допомогти дає нам надію, що ми зможемо зібрати необхідні кошти на доукомлектування реабілітаційного центру сучасним обладнанням та меблями, а також машинами для щоденного довезення діток з домівок. Вже незабаром нові зустрічі будуть з потенційними донорами завдяки такій потужній підтримці представника дипломатичного корпусу дружньої нам держави”. 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення