Кременецькі медики рятували чоловіка, якого побили у відпочинковому комплексі

39-річного пацієнта шпиталізовано у Кременецьку райлікарню пише 20 хвилин.

Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус, 27 травня о 22.25 районна бригада швидкої виїжджала у с. Кімната, до відпочинкового комплексу, де надавала допомогу 39-річному пацієнтові. Зі слів чоловіка, його побили відпочивальники. Із пораненням живота й грудної клітки потерпілого, після оперативно наданої медичної допомоги, шпиталізовано у Кременецьку райлікарню.

За 27 травня медики швидкої по Тернопільській області обслужили 267 викликів до пацієнтів, здійснили 108 госпіталізацій; з них по Тернополю обслужено 126 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 50 пацієнтів. За 27 травня у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 9 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід , госпіталізовано 6 ковідних пацієнтів. З підозрою на ковід за 27 травня у службу швидкої допомоги звернулося ще 9 пацієнтів, 4 госпіталізовано.

За останню добу поменшало викликів до ковідних пацієнтів. Найбільше, як завжди, було виїздів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Також побільшало викликів на побутові травмування, різні нещасні випадки, ДТП та побиття.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення