“Наші рідні не заслуговують лежати на звалищі”, – кременчанка про сміття на цвинтарі 📷


Сміття на цвинтарі у Кременці залишають люди, що прибирають на могилах рідних. Про це написала кременчанка Світлана Пушкар на своїй сторінці у Фейсбуці:
– Місце вічного спочинку наших померлих дуже скоро перетвориться на смітник. Звертаюся до всіх кременчан, хто прибирає могили на цвинтарі «КАЛИНІВКА»: люди, забирайте сміття, яке ви туди приносите.
[ads-post]
За словами вдови Андрія Пушкаря, перед Великоднем тут прибрали рідні її чоловіка разом з вихованцями та колективом Кременецької ДЮСШ імені спортсмена.
– Прибрали звідти значну частину сміття, об’ємом його вийшло дуже багато. Комунальні служби все вивезли. Найприкріше те, що люди знову закидають сміттям прибрані місця. Кажуть мені: «А що такого, тут же прибирали недавно, от і ще приберуть…» Прибирали там ми, а не комунальники. Я відтепер щоразу йду на цвинтар з мішком для сміття. Десь місяць тому люди монтували пам’ятник, все красиво, а наслідки – шматки бетону – лежать там дотепер. Сьогодні нова купа складених штахет… Слів немає, – зазначила Світлана Пушкар.
Жінка повідомила, що звернулась до міського голови з проханням встановити смітник.
-Міський голова Олексій Ковальчук сказав, що вирішує питання із встановлення смітника. Треба надійний, щоб не спалили і не вкрали. А поки це трапиться, люди, отямтеся! Наші рідні не заслуговують лежати в стихійному смітнику, надіюся, ви всі це розумієте.

З таким підходом до світу і до землі ми не заслуговуємо ні на що краще, ніж маємо.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення