У Кременці підтверджено два випадки захворювання COVID-19 за добу

За інформацією оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території міста Кременець, станом на 9.00 16 квітня у Кременці підтверджено два випадки захворювання COVID-19.
[ads-post]Кременецька міська рада вкотре закликає дотримуватися режиму карантину – при виході з дому одягати маски та рукавички, не залишати домівок без зайвої потреби та дотримуватися правил особистої гігієни.
Також просимо дотримуватися рекомендацій щодо освячення Великодніх кошиків у храмах міста. Закликаємо до спільної молитви в режимі он-лайн. У храмах проводитимуть служби, але за участю не більше 10 осіб – священика, дяка, прислужника та працівників церкви і персоналу з технічного забезпечення. Усі вони повинні бути в масках, або респіраторах, крім священнослужителя.

З метою убезпечення кременчан від зараження коронавірусною інфекцією, просимо приходити на Богослужіння по одному представнику родини, котрий раніше не мав контактів із потенційно зараженим COVID-19 громадянами.

Важливо! Освячення здійснюватиме черговий священик на вулиці почергово відразу при приході на територію храму починаючи з вечора суботи. Парафіяни не повинні затримуватися біля храму і одразу після освячення вирушати по  домівках і продовжувати молитву в режимі відео трансляції. Підходячи до освячення та покидаючи територію храму, дотримуйтесь соціальної дистанції, обов’язково мати маски та рукавички.

Просимо максимально утриматися від відвідування та приймання гостей у себе вдома у Великоднє свято, особливо родини, котра щойно повернулася з-за кордону. Від цього може залежати не лише здоров’я, а життя – наше та наших близьких! Бережімо себе та оточуючих!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення