Головою Кременецької адміністрації хоче стати «фальшивомонетник»

Підробка документів посадовцем на Кременеччині стала буденною справою
Як нам стало відомо черговий кандидат на посаду голови Кременецької райдержадміністрації займався підробкою документів. Ще не зовсім славнозвісний але, як виявилось, жадібний та досить амбітний претендент на голову РДА Ігор Гук в період з 1 січня по 31 жовтня 2018 року, перебуваючи на посаді начальника відділу надання адміністративних послуг Кременецької РДА, зловживаючи своїм службовим становищем, займався систематичними підробками при видачі дозвільних документів на об'єкти нерухомого майна за відповідну плату.
[ads-post]Такий приватний бізнес в державному органі був поставлений на «конвеєр». Якщо ви чи ваші родичі, на яких необхідно зареєструвати право власності на землю чи нерухомість, знаходитесь за межами України та не можете самостійно прибути до ЦНАПу, то Ігор Миколайович з радістю це зробить за вас. І підписи підробить в заяві і підпишеться замість заявника в журналі реєстрації отриманого документу. Вартість такої роботи махінатор оцінював у розмірі 500 грн.

А якщо ваш родич уже на небесах, то для Ігоря Гука це теж не проблема. Він як екстрасенс входить в транс і отримує «дозвіл» в покійника поставити підпис і замість нього. Щоправда така послуга вартувала дещо дорожче – 100 доларів США.

Гроші лились рікою. За «кровно зароблені» гривні та бакси  пан Ігор зумів придбати земельну ділянку, житловий будинок та новеньку автівку. Але цього мало. Розуміючи, що підлататись на посаді голови адміністрації можна дедалі серйозніше він за підтримки спільників та кришувальників вирішує рухатись по кар’єрних щаблях і всі свої «заощадження» кидає на вирішення кадрових питань.  І «алє-ап» незабаром Ігор Гук має очолити Кременецьку адміністрацію та вже неофіційно оприлюднює серед кола своїх знайомих нові «тарифні плани». Побори зростають у десятки разів. Як кажуть москалі: «Аппетит приходит во время еды». Коли вже це чиновницьке бидло наїсться не відомо, але напевно у нього це в крові.

Очікуємо з «нетерпінням» на прихід фальсифіканта. Надіємось, що правоохоронні органи теж чекають його на пришестя чи можливо негайно відреагують на системні злодіяння?

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення