Під час карантину кременецькі школярі ймовірно навчатимуться дистанційно,проведення заходів обмежать


У Кременецькій міській раді та у райдержадміністрації відбулись позачергові засідання з приводу запровадження карантину в області через загрозу поширення коронавірусу - пише kremenets.city.
[ads-post]Виконавчий комітет Кременецької міської ради вирішив призупинити навчальний процес в усіх закладах дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти на території Кременця на весь період карантину та обмежити проведення заходів на території міста. Відповідне рішення з'явилося на сайті міської ради.

Згідно рішення Кременецької районної державної адміністрації проведення культурно-масових та спортивних заходів на Кременеччині також обмежать.

Зараз у місті і районі проводять необхідні заходи щодо організації дистанційного навчання, особливо учнів 11-х класів, які готуються до ЗНО. Виконання навчальних планів і програм з 12 березня по третє квітня 2020 здійснюватиметься за рахунок ущільнення навчального матеріалу.

Згідно наказу комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Кременецької міської ради" призупиняє проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами та надання корекційно-розвиткових та психолого-педагогічних послуг.

Власники розважальних закладів міста, таких як більярдний клуб "Луза", нічний клуб "Аква", арт-холл "Дель Каста", повинні обмежити проведення масових заходів.

Громадський транспорт не припинить свою роботу, проте відтепер підприємці повинні ретельно та систематично проводити дезинфікацію транспортних засобів.

Мешканцям Кременця та Кременеччини рекомендують уникати місць скупчення людей, дотримуватися правил особистої гігієни, тримати контакт зі своїм сімейним лікарем.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення