У центрі Кременця відремонтують найгірший тротуар

Одну з найгірших ділянок тротуару у Кременці відремонтують. Таке рішення прийняли учора на сесії міської ради. На роботи та матеріали витратять майже 300 тис. грн.
[ads-post]Зі звернення на сесійному засіданні виступила депутатка, секретар Кременецької міської ради Галина Мельник. Вона запропонувала кошти, які міська рада отримала нещодавно від продажу земельної ділянки, витратити на ремонт тротуару. Адже з цією проблемою до депутати вже неодноразово зверталися мешканці міста.

– Впродовж 2019 року до мене, як до депутата Кременецької міської ради, звертались жителі міста Кременець щодо незадовільного стану ділянки тротуару по вул. Шевченка, а саме територія зупинки міського транспорту «Пошта» в напрямку руху вул. Дубенська. Останній капітальний ремонт тротуарів в центральній частині міста міською радою проводився, мабуть, ще в «радянські часи».

Стосовно конкретної ділянки, то тут не тільки зруйноване асфальтове покриття тротуару і дороги, а ще й відсутнє водовідведення. Велика яма, заповнена водою, знаходиться може призвести до аварії. На шляху до зупинки ця ділянка дороги становить реальну небезпеку для мешканців міста, особливо в осінньо-зимовий період. З огляду на вищевикладене, можна зробити висновок, що в центральній частині міста ця ділянка тротуару та дороги по вул. Шевченка знаходиться в найгіршому стані та потребує негайного капітального ремонту, – йдеться у зверненні.

Депутати пристали на пропозицію Галини Мельник та одноголосно проголосували за спрямування коштів в сумі 280657.47 грн, отриманих від продажу земель комунальної власності, на фінансування робіт з проведення капітального ремонту ділянки тротуару по вул. Шевченка в м. Кременець (зупинка міського транспорту «Пошта» в напрямку руху вул. Дубенська).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення