На Кременеччині захворюваність на ГРВІ за тиждень зросла на чверть

На Кременеччині захворюваність на ГРВІ за тиждень зросла на чверть
З початку епідсезону станом на  23 січня згідно проведеного моніторингу на ГРВІ перехворіло 2,4 % населення Кременецького району, зареєстровано 1628 хворих, з них 975 дітей, тобто 60 % від усіх захворілих. Кременецький ММРВ установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» повідомляє, що загальна захворюваність на грип та ГРВІ за  7 днів (з 21 по 27 січня 2020 р.) зросла  в 1,3 раза (25 %) у порівнянні з попереднім тижнем.
[ads-post]
Низка шкіл на Кременеччині тимчасово частково, або повністю припинила навчання. Зокрема певний період занять не було у «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ст. №5- ДНЗ», а також деяких класах ЗОШ №4 та №1 м. Кременець, селах Лідихів, Дунаїв, В. Бережці.

– З  метою запобігання поширення захворюваності ГРВІ в дитячих організованих колективах очікується подальше прийняття рішень керівниками навчальних закладів про призупинення навчального процесу, – зазначають у Кременецькому ММРВ.

Також в установі просять представників міської та районної влади забезпечити виконання заходів, що передбачені в період епідемічного підйому захворюваності на грип та ГРВІ.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення