Кременчанка перемогла на чемпіонаті України з санного спорту серед юніорів 📹

Кременчанка перемогла на чемпіонаті України з санного спорту. Юліанна Туницька виборола перемогу серед юніорів. Наразі спортсмени вже готуються до зимових змагань, тренуючись на санній трасі у Кременці, повідомляє Т1 Новини.
[ads-post]
Чемпіонат України з санного спорту на санкороликах відбувся у Кременці. Сюди приїхало понад тридцять спортсменів із Львівщини та Тернопільщини. Крім дорослих виступали і юніори. Одну із нагород виборола кременчанка Юліанна Туницька. Вона є представницею обласної школи вищої спортивної майстерності. Крім Чемпіонату України 16-річна спортсменка вдало виступає і на міжнародних стартах.

“В сезоні 2019 року в Швейцарії завоювала 2 місце на етапі Кубка світу серед юнаків групи А. Ця група, яка буде виступати у січні на третіх зимових юнацьких Олімпійських іграх, які пройдуть у цьому ж місті”, – каже президент Федерації санного спорту України Анатолій Малищак.

Санна траса у Кременці, на якій провели літній чемпіонат України з санного спорту, чи не єдина в Україні. Тому тут, на навчально-спортивній базі “Колос”, юні спортсмени зазвичай і тренуються.

“Зимою ми виїжджаємо за кордон, на тренування на інші траси. Весна і літо – це проміжок між змагальними сезонами. Ми тренуємося на цій санній трасі. Ми катаємось, відпрацьовуємо старт”, – каже саночниця Юліанна Туницька.

Літній чемпіонат України для саночників проміжний, кажуть спортсмени. Відтак наразі готуються до зимового сезону.

Чемпіонат України з санного спорту – це традиційні змагання, які стимулюють спортсменів не просто здобувати досвід, а й готуватися до Чемпіонатів міжнародного рівня.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення