На Кременеччині поліцейські все-таки затримали жебрачку із 6-ма дітьми 📷

У Кременці Тернопільської області затримали жінку, в котрої у паспорті одним записом було записано, що вона мати шістьох дітей.

Як повідомляє "Овід", жінка жебракувала разом із дітьми на місцевому ринку. Її затримали правоохоронці, оскільки є підозра, що неповнолітні – це не її діти.
Небайдужі кременчани помітили в їхньому рідному місті жінку, яка жебракувала із ймовірно вкраденими дітьми. В районному центрі під час базару було виявлено жінку, у якої одним прописом і датою в паспорт записано ще 6 дітей. Хто і як реєстрував таке батьківство, наразі, виясняють правоохоронці.
Жебракування і використання в цьому дітей – найцинічніший спосіб отримання вигоди з традиції давати милостиню і відношення до дітей. Так звані "батьки" або як їх називають на жаргоні "мадони" часто є "наглядачами" цих дітей під час жебракування, діти в переважній більшості перебувають у стані нарко-алко сп'яніння або під дією транквілізаторів.
Активісти додають, що лише так ми зможемо звільнити дітей з рабства і не плодити злочинність. Якщо ви бачите таких людей, повідомляйте 102.
Перебудова суспільства і законність починаються з кожного з нас. На фото жінка, яка жебракує в Кременці, хоча прописана в Закарпатті. Якщо хтось її бачив в інших містах чи знає – повідомляйте, адже чимала кількість дітей, яких використовують для жебрацтва – викрадені.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення