Як склалася доля собачки, яку на Кременеччині зав’язали в мішок та викинули в болото?

Як склалася доля собачки, яку на Тернопільщині зав’язали в мішок та викинули в болото?
Для собачки Кайзи, яку 2 червня врятували від жорстокої смерті на Кременеччині Тернопільської області, знайшли люблячу сім’ю.

Історія маленької собаки сколихнула багатьох мешканців області. Тернополяни, які проїжджали селами на Кременеччині, побачили тваринку, яка на дорозі в болоті борсалася у мішку. Люди підійшли, розв’язали торбину і побачили всередині собачку, яка з вигляду була схожа на таксу. Назвали маленьку знахідку Кайзою. 
Собаку забрали з собою та повезли до соціальної ветеринарної клініки «Хатіко». Як розповів тернополянин Андрій Назаренко, який був один із тих, хто помітив і врятував тварину, історія Кайзи завершилася «хепі ендом».
— Сьогодні наша усіх улюблениця виписалася з клініки «Хатіко» і потрапила в нову родину Freishin Mykola, які відгукнулися на прохання взяти собачку до себе. Наша команда рятівників вдячна кожному, хто долучився до спасіння та лікування Кайзи, — підмітив чоловік  у соцмережі Фейсбук, додавши. — Ми це зробили. Надалі будемо час від часу стежити за життям нашої Кайзи.
Андрій Назаренко також опублікував відео, де показано нову територію, що відтепер перебуватиме в розпорядженні Кайзи.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення