Двоє загиблих, троє в лікарні. Кременеччани у жахливому ДТП біля Тернополя 📷

Наслідки аварії у Білій: в одну мить жінка втратила чоловіка та маму
15 травня близько 11:20 на перехресті поблизу с. Біла. Там зіткнулись ВАЗ і «Шкода». Водія Skoda, винуватця ДТП, затримали. 17 травня йому оберуть міру запобіжного заходу.
За попередніми даними, саме водій іномарки не пропустив ВАЗ, що рухався по головній дорозі. У жахливій аварії загинули 57-річний Богдан Гарматій та його 72-річна теща Марія Олійник, які їхали у ВАЗ головною дорогою – від «Поодян» в напрямку Львівської об’їзної.
Skoda, в якій їхали троє працівників ДП "Кременецьке УПРГ", рухалась від Кременця в напрямку Тернополя. 59-річний водій не пропустив авто, яке рухалось головною дорогою.

Це підтвердило й відео з камер спостереження. Аварія трапилася на перехресті. Skoda не зупинилася на вимогу знаку STOP, не пропустила транспорт, який рухався головною дорогою і на великій швидкості врізалася у "копійку". Після цього іномарка злетіла в кювет, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. Наразі водія затримали в порядку ст. 208 КПК і він перебуває під вартою. Завтра, 17 травня, йому обиратимуть міру запобіжного заходу.
Люди в іномарці теж постраждали. Ганна Мончак, заступник директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги каже, що водій і пасажирка ВАЗу отримали травми, несумісні з життям. І померли ще до приїзду «швидкої».
- Водія і 2 пасажирів «Шкоди», зі слів очевидців, витягали з машини, яка опинилась в кюветі, - каже Ганна Мончак. – Їх госпіталізували до Університетської лікарні. У всіх черепно-мозкові травми, множинні садна і переломи кінцівок.
В одного пацієнта було стороннє тіло в оці - очевидно, осколок скла чи металу. Їхній стан керівник бригади медиків розцінив як середньої важкості.
- Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст 286 Кримінального кодексу України, адже в ДТП є двоє загиблих і потерпілі, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. -  Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення