Стало відомо, коли в Кременці проведуть головне свято

Кременець День міста
День міста у Кременці відзначатимуть 26 травня. Наразі там триває активна підготовка до святкування. Розважатимуть містян місцеві музичні колективи та виконавці, а також запрошені зірки – рок-оркестр «BREVIS». Пригощатимуть традиційними українськими стравами у торгових ятках та козацькою кухнею.

–  Відбулося засідання оргкомітету, де зібралися керівники управлінь, відділів Кременецької міської ради, представники районної влади. До організації також традиційно долучаються поліція та рятувальники. Цьогоріч на кременчан та гостей міста чекає розважальна програма, особливий гість – рок-оркестр «BREVIS», який уже встигли полюбити у Кременці. Окрім цього, для маленьких містян у центрі будуть розташовані найкращі у Західній Україні пересувні атракціони. Для дорослих – місцеві виконавці та колективи, а також пересувна торгівля, козацька кухня та багато веселого та цікавого, – повідомляють у міській раді.
Також у місті подбають й про комфорт гостей. Оскільки у центрі Кременця наразі немає громадської вбиральні, то на час свята встановлять біотуалети.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення