"Трагічно загинув в той час, коли нічого не віщувало біди", – спортсмену з Кременеччини посмертно присвоять звання "Заслужений тренер України"

"Трагічно загинув в той час, коли нічого не віщувало біди", – спортсмену з Тернопільщини посмертно присвоять звання "Заслужений тренер України"
Звання "Заслужений тренер України" посмертно присвоять чемпіону світу з армспорту Андрію Пушкарю.

Про це повідомляє у Facebook начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур.
"Сумно, що Андрій Пушкар трагічно загинув в той час, коли нічого не віщувало біди і розглядалось наше подання на присвоєння йому звання "Заслужений тренер України". Тому отримує його посмертно. 20 лютого, після розгляду нашої повторної подачі в зв'язку з його загибеллю Міністр молоді та спорту України підписав наказ на це присвоєння. Невдовзі отримаємо посвідчення та передамо його дружині Андрія", – йдеться у дописі.
Нагадаємо, що 14 листопада 2018 року на трасі "Київ-Чоп" у Рівненській області відбулася автомобільна аварія. У ній загинув кількаразовий чемпіон світу та Європи з армрестлінгу Андрій Пушкар.
У п’ятницю 16 листопада мав взяти участь у супертурнірі Vendetta 2018 ArmFight#50. 33-річний мешканець міста Кременець на Тернопільщині не дожив два дні до важливого матчу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення