На Кременеччині депутата міськради засудили до 3,5 років обмеження волі

На Кременеччині резонансна справа, яка в суді розглядалася більше двох років, нарешті отримала розв’язку.

Йдеться про побиття депутатом поліцейського у грудні 2016, повідомляє сайт “Терноград”.
Нагадаємо, тоді депутат Кременецької міської ради, активіст ГО «Народна рада» Олександр Гринюк разом із своїм однопартійцем відпочивали у місцевому клубі «Аква». Добряче випивши, вони викликали поліцію і поскаржилися на неякісний алкоголь, що їм нібито налили у закладі.
На місце події приїхали правоохоронці, але так і не розібравшись у ситуації, вирішили покинути приміщення, адже зрозуміло було, що відвідувачі клубу просто перебрали із випивкою.
Суд встановив, що подальший конфлікт спричинив сам Гринюк — коли слідчий (який згодом  став потерпілим) виходив із закладу, той став світити поліцейському в очі. Останній відвів руку депутата вбік, а він — накинувся ззаду і вдарив правоохоронця в обличчя.
Серйозних травм потерпілий не отримав, однак за скоєне депутату Кременецької міськрад доведеться відповідати, адже це був далеко не перший випадок його свавілля. Відтак, суд виніс вирок для Олександра Гринюка — обмеження волі на строк 3,5 років. Крім того, сторона відповідача має сплатити потерпілому матеріальну компенсацію у вигляді 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення