Про загострення проблеми вивезення сміття в Кременці

Результат пошуку зображень за запитом "Кременець сміття"
У Кременецькій міській раді прокомунтували загострення проблеми вивезення сміття в Кременці.

Впродовж кількох останніх днів у місті знову загострилася проблема вивезення сміття. ПП «Катруб», котре є виконавцем послуг зі збирання, вивезення та утилізації твердих побутових відходів згідно рішення виконавчого комітету Кременецької міської ради № 57 від 10.05.2012 р., взятих на себе зобов’язань не виконує або виконує із неналежною якістю. Такий стан справ директор підприємства Богдан Буртак пояснює тим, що на нинішній день кількість укладених договір на вивезення ТПВ мешканцями м. Кременець становить 58 відсотків із загальної кількості проживаючих, а заборгованість утворена ними перед ПП «Катруб» за надані послуги станом на 01.01.2019 р. – 714тис. грн. та переконує, що безоплатно користується 42 відсотки населення м. Кременець.
Відтак грошей, які надходять від законослухняної категорію населення не вистачає для усіх видатків підприємства. За відсутності необхідної кількості обігових коштів на рахунку, ПП «Катруб» не має можливості вчасно придбати запчастини та інші розхідні матеріали для поточного ремонту сміттєвоза.
Окрім того підприємець пояснює, що з настанням осінньо-зимового періоду, умови праці погіршились. Бригада водіїв з вантажником намагалась в повному обсязі виконувати свої обов'язки в важких умовах праці, саме це спричинило переохолодження людей та їх хворобі. Тому вони не змогли виконати покладені на них зобов’язання.
Сьогодні Кременецька міська рада вживає низку заходів аби вирішити проблему вивезення ТВП. Проте розірвати договір із ПП «Катруб» одномоментно неможливо, адже на придбання сміттєвоза та контейнерів для обслуговування міста необхідна сума понад 4 млн. грн., котрих у міському бюджеті наразі немає.
Тож просимо вибачення у кременчан за незручності і сподіваємося на розуміння та відповідальність щодо укладення договорів та оплату послуг ПП «Катруб». Адже завдяки нашій свідомості ми спільно зможемо вплинути на підрядника та ставити до нього відповідні вимоги.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення