Кременчани шоковані розміром зарплат місцевих комунальників

У мережі оприлюднили штатний розпис кременецького КП «Благоустрій» з вказаними сумами зарплатні.

Доброго вечора, шановні друзі!
Знайомтесь, будь ласка, на фото №1 – заступник міського голови по КОМУНАЛЦІ, а також «гірляндовий» зам, який пише до кременчан, щоб вони не гавкали (тобто має їх за собак), а також те, що вони інваліди, колишній активіст і член (чи то членик) Народної Ради пикатий Володька Шевчук на фоні самого залу засідань Верховної ради України.
На фото №2 – сміттєвий контейнер на зупинці «Ясна» (даруйте за якість, бо зроблено із автомобіля в русі на не дуже якісний телефон), яке зроблено в обідню пору 06.01.2019 року (можу собі уявити, що робиться на Мікрорайоні).
А на фото №3 – штатний розпис КП «Благоустрій» із 01.01.2019 року, затверджений рішенням сесії №2785 від 21.12.2019 року.
І все б нічого, але штатний розпис просто «бомба». Якщо уважно подивитися на нього, то виникають цікаві думки, а саме:
- для чого три бухгалтера на таку кількість осіб?;
- який «цікавий» у комірника (це, напевно той, хто видає рукавиці, лопати, віники і відра) оклад?;
- який «цікавий» у прибиральника територій оклад? (це при тому, що спеціалісти в державних установах мають менше і повинні мати вищу освіту)?;
- як у тракториста і водія може бути однаковий оклад?
Але самим цікавим є той факт, що коли я переглядав на сайті проекти рішень до сесії, то цього додатку не було. Він вже з’явився разом із прийнятим рішенням.
А якщо Ви, шановні друзі, побачите виступ по питанню цього штатного розпису комунального підприємства «вельмишановного» пана зама на відео сесії (сайт міської ради, канал You Tube, відео сесії частина друга приблизно із 23 хвилини), то одразу видно, що депутати не знають, за що голосують, бо вони проекту того рішення в очі не бачили.
Проте, «гірляндовий» зам уже одягнув окуляри, в яких, до речі, дуже схожий на того крота, який сватався до Дюймовочки із всім відомого мультфільму, і думає, що він краще бачить, ніж усі інші разом взяті.
Я згоден, що всі повинні мати гідну заробітну плату, але ж повинна бути якась логічна градація.
Ну нічого, тепер з таким штатним розписом Володька забезпечить 100% чистоту у місті - пише Петро Бампер‎ у групі Кременець.
Нет описания фото.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення