В нічному клубі Кременця покалічився хлопець. До тями досі не прийшов

Ð’ нічному клубі Кременця покалічився хлопець. До тями досі не прийшовПоліція шукає свідків нічного інциденту. Травмований хлопець - у лікарні. До свідомості він досі не прийшов.

Кременецька поліція розшукує свідків інциденту, який трапився в ніч на 14 грудня в нічному клубі «Дель Каста» у Кременці. - В нічному клубі житель Шумського району П. в результаті падіння в приміщенні даного закладу отримав тілесні ушкодження, - йдеться в повідомленні Кременецького відділення поліції. – Невдовзі він госпіталізований до лікувального закладу м. Тернопіль.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування за ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство. 
- З метою встановлення всіх обставин даної події, а також свідків та очевидців, звертаємося до осіб, які перебували в нічному клубі "Дель каста" та просимо повідомити на нашу адресу будь-які відомості стосовно даної події, а саме, що їм відомо, в результаті чого відбулося падіння потерпілого, хто із інших відвідувачів перебував в епіцентрі події, - звертаються кременецькі правоохоронці. 
Як розповіли нам мешканці Кременця, в цьому нічному клубі зазвичай відпочиває молодь. Того вечора, як нам вдалось дізнатись, хлопець там був разом з компанією. Перебрав з алкоголем так, що охорона намагалась вивести його із зали. Не раз він намагався повернутись назад. Що саме сталось тієї ночі, можливо, хлопець впав і сильно вдарився головою – поки невідомо. Однак, до тями – принаймні ще 15 грудня зранку – він не приходив.
Інформацію про інцидент у нічному клубі можна надати за телефоном до чергової частини Кременецького відділення поліції за номерами: 2-22-45, 067 350 93 00 або 102.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення