Кременецькі комунальники просять допомоги в розчищенні міста від снігу 📷

У зв'язку зі складними погодними умовами Кременецька міська рада звертається до підприємців, керівників організацій, домовласників з проханням з розумінням поставитися до ситуації, яка складається у місті та власними зусиллями докластися до розчищення своїх прибудинкових та прилеглих територій.

Починаючи із п’ятниці на Кременеччині склалися складні погодні умови – сніг, вітер, обледеніння. Сьогодні вранці випав дощ. Працівники КП «Кременецьблагоустрій» докладають усіх зусиль для розчищення доріг та тротуарів, задіяна снігоочисна техніка.
Кременецька міська рада звертається до підприємців, керівників організацій, домовласників з проханням з розумінням поставитися до ситуації, яка складається у місті та власними зусиллями докластися до розчищення своїх прибудинкових та прилеглих територій. Також просимо автомобілістів за можливості мінімізувати використання приватного транспорту, а у якщо це не можливо, то принаймні не залишати автівки на узбіччях доріг, аби не перешкоджати роботі снігоочисної техніки.
Дякуємо за розуміння!
Кременецька міська рада

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення