Видатний кременчанин Андрій Пушкар загинув у ДТП 📷

Чемпіон Європи та світу Андрій Пушкар з Кременця загинув у ДТП під Рівним.


За попередніми даними, легківку, в якій їхав Андрій, понесло і почало розвертати. Задньою частиною вона врізалась у вантажне авто. Водій та пасажир від отриманих травм загинули на місці. Ще одна людина з легківки в реанімації.   Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп» до поліції надійшло сьогодні, 14 листопада, близько 15 години.

Смертельна ДТП сталась на міжнародній автотрасі "Київ-Чоп" між селами Гаї-Лев`ятинські та Крупець Радивилівського району.

Автомобіль Citroen, в якому їхали троє людей, на заокругленні дороги вліво почало розвертати. І він вилетів на смугу зустрічного руху та задньою частиною врізався в фуру. Двоє людей, серед яких Андрій Пушкар, загинули на місці. Ще один з легковика – у тяжкому стані в реанімації. Автомобіль від удару зім'яло майже вдвічі, пишуть свідки.

В результаті удару водій "Сітроену" - 26-річний спортсмен з Острога, багаторазовий чемпіон  з армреслінгу Олег Жох отримав сильні травми. Його у тяжкому стані госпіталізували до лікарні в реанімацію. Разом з ним в автомобілі перебували два пасажири - 50-річний батько Олега, житель Острога, та ще один відомий спортсмен, 33-річний армреслер Андрій Пушкар. Вони отримали травми, несумісні з життям, та загинули одразу на місці пригоди, повідомляє Рівне Медіа.  17 і 18 жовтня Андрій Пушкар, за нашою інформацією, мав змагатись на Кубку світу.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, знайомим та колегам Андрія. Вічна пам’ять…

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення