Талановитий юний кременецький художник мріє про вершини творчості

Крутевич Володимир – учень 10 класу Кременецької загальноосвітньої школи I-III ступенів №4, знаний у місті юний художник. Він неодноразово презентував свої виставки учням школи.

Молодий живописець має у своєму творчому доробку більше двохсот картин. У нього великі плани на майбутнє. Хлопець хоче пов'язати своє життя з мистецтвом пензля й підкорити вершини майстерності. Завжди усміхнений, щирий юнак охоче розповідає про своє захоплення. Цей дар у нього проявився ще в ранньому дитинстві. Наставником хлопчика став тато, який розгледів природний дар сина.
- Першу картину я написав разом із татом у 3 роки. На ній зобразив рідне місто, - розповідає юний художник. -
Живопис мене дуже приваблює. Малюю щодня.
Кожна картина через гаму кольорів відображає характер автора, настрій, із яким була написана. Портрети, натюрморти, пейзажі… Із його картин відправляється у далеке плавання гордовитий парусник, поглядає відкритими очима-вікнами та запрошує на молебень дерев'яний сільський храм, чекає на свого геніального виконавця скрипка. Уже на перших малюнках можна було розпізнати куполи церков, чудернацькі будівлі та монастирські мури… Архітектура займає особливе місце у його творчості.
Володя – постійний переможець та призер ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад із образотворчого мистецтва, конкурсу «Архітектура мого міста».
Кожна робота юного митця - це поєднання майстерності та щирості душі. Володя вміє бачити незвичайне в буденному, глибоко відчуває красу природи, вміло передає її на папері.
Останнім часом захопився природою. Вона сьогодні - головний персонаж картин хлопця. Кожен малюнок сповнений щирої та безмежної любові до рідної землі. Природа, вважає Володя, - його школа, вчитель, натхненник …
На данном изображении может находиться: 4 человекаАвтоматический альтернативный текст отсутствует.На данном изображении может находиться: один или несколько человекНа данном изображении может находиться: 1 человекАвтоматический альтернативный текст отсутствует.Автоматический альтернативный текст отсутствует.На данном изображении может находиться: 1 человекНа данном изображении может находиться: 1 человек, рисунокАвтоматический альтернативный текст отсутствует.Автоматический альтернативный текст отсутствует.Автоматический альтернативный текст отсутствует.На данном изображении может находиться: 1 человекНа данном изображении может находиться: растение, дерево и на улицеАвтоматический альтернативный текст отсутствует.Автоматический альтернативный текст отсутствует.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення