Благодійність на мільйони, у Кременці збирають гроші на ремонт школи мистецтв


Благодійний захід на підтримку школи мистецтв ім. Михайла Вериківського уже вдруге провели у Кременці.
Аби допомогти із коштами для ремонту закладу, у котрому навчаються понад 400 дітей, у районному будинку культури влаштували концерт та аукціон картин і виробів ручної роботи. Грошей зібрали небагато, але це лише початок, – запевняють організатори.
«Відбувся благодійний захід у районному будинку культури для підтримки ремонтно-реставраційних робіт школи мистецтв ім. Михайла Вериківського. Завдяки вам усім зібрали 3009 грн. Хочемо усім подякувати, хто приймав участь у концерті та хто відвідав наш захід. Ми віримо, що це тільки початок», – розповідає керівник ГО «Розвитку та підтримки освіти Кременеччини» Сніжана Шевченко.

Нагадаємо, раніше схожий благодійний захід на підтримку школи мистецтв провели у ЦВЧ «Панорама». Для завершення ремонту необхідно ще близько 5 млн грн. Усі бажаючі долучитися до збору коштів для школи мистецтв ім. Михайла Вериківського, можуть зробити це за наступними реквізитами: номер 26005300635425 – поточний в гривнях. МФО 338545, код ЄДРПОУ 42573138, ГО «Розвитку та підтримки освіти Кременечини».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення