Грошову допомогу отримали шестеро маленьких кременчан

Грошову допомогу шестеро маленьких кременчан отримали від Тернопільського осередку «За життя» на Покрови
У п’ятизначне свято – День Покрови Пресвятої Богородиці, яка символізує захист, заступництво та втіху, Тернопільський обласний осередок політичної партії «За життя» привітав та виділив грошову допомогу шістьом учням Кременецької загальноосвітньої школи №3, які виховуються опікунами.


- Наш партійний осередок «За життя» продовжує надавати допомогу, тим кому вона необхідна. Тим більше, коли мова іде про дітей, їхнє навчання чи рівень життя. Хочу наголосити, що проблема із дітьми, які виховуються опікунами, дітьми, чиїх батьків позбавили батьківських прав, чи дітьми сиротами є не лише на Кременеччині. На жаль, таке явище непоодиноке й у інших районах Тернопільської області. Тому, я переконаний, кожен свідомий громадянин, кожна небайдужа людина, яка має змогу допомогти (чи коштами, чи одягом, канцелярією або іграшками) повинна це робити. Кожен повинен посприяти всебічному розвитку нашого майбутнього – дітей. Наш осередок партії продовжуватиме працювати у цьому напрямку, - наголошує голова обласного осередку «За життя» Олександр Кравчук.

Кошти передав заступник голови тернопільської «За життя» Дмитро Волошин, який вже не один рік підтримує учнів та завжди старається вітати їх із різними святами.

- З 2015 року я почав допомагати цим діткам. Спочатку було 3 дівчинки – сироти. Потім в школу почав ходити ще хлопчик. Ще двоє діток, які цього року також отримали допомогу, мають опікунів, їхні батьки, на превеликий жаль, змушені були виїхати закордон на заробітки, однак, вони пропали безвісти. Тому цих двох діток зараз виховує бабуся. Загалом я радий, що спільно із нашим обласним осередком «За життя» ми допомагаємо цим школярам та їхнім родинам. Приємно бачити їхні щасливі очі та щирі посмішки. Як я вже неодноразово наголошував, коли людина має можливість, потрібно допомагати, - пояснює Дмитро Волошин.

Як розповіла вчителька початкових класів школи №3 у Кременці пані Оксана, одна із дітей – учениця 9 класу Анастасія потребувала коштів на проведення низки операцій. Окрім вчительського колективу та школярів із допомогою також долучився і Дмитро Волошин та обласний осередок «За життя».

- Дмитро Іванович наших діток, яких виховують опікуни, завжди вітає на різноманітні свята (новорічні, 1 вересня, 8 березня тощо), старається приділяти їм увагу. Так само як і Тернопільський осередок "За життя". Одна із цих шести учнів – Анастасія, потребувала операції. Ми із вчителями організували збір коштів, щоб кожен хто міг – допоміг. На наше приємне здивування кошти декілька раз передав і Дмитро Іванович, - розповідає пані Оксана та продовжує:- Загалом, я є класним керівником двох учениць. Ці дітки мають опікунів. Ще у нашій школі є така ж дівчинка, яка навчається у 4 класі та хлопчик – учень 2 класу. Вони всі, а також і їхні опікуни, були раді отримати цю матеріальну допомогу, адже усі сьогодні розуміємо, що коштів для виховання дітей потрібно чимало.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення