Водії у Кременці знахабніли до краю: порушують та грублять пішоходам

Скандальна ситуація трапилася біля одного з супермаркетів Кременця у вчорашній святковий день. Один з водіїв повністю перекрив тротуар, припаркувавши своє авто. Тим часом, як інші кременчани минали нахабу, підіймаючись на парапет під магазином, жінка з дитячим візком та двома дітьми не змогла цього зробити. Оскільки це було не вперше, вона вирішила дочекатися водія.
«Дочекалася водія, замість того, щоб вибачитись, ще й нахамив, і запропонував обійти позаду машини, тобто проїжджою частиною з двома дітьми, де не на малій швидкості їдуть вантажні автомобілі і автобуси. Водій сказав, що тут стоянка, я йому показала де відміряна стоянка, а він відповів: «а для мене і тут стоянка». Поки його чекала, перехожі пропонували мені допомогти перенести візок через верх, тобто через сходи», – розповіла Світлана.
Єдине про що шкодує кременчанка, що не зупинила авто поліції, яке саме проїжджало повз під час конфлікту.
«Можливо, коли його покарали б штрафом, то хоч трохи задумався б. Я також водій, але правил не порушую і з повагою ставлюся до прав пішоходів. До слова, часто люди скаржаться на порушників на євробляхах, то цей нахаба якраз був на українській реєстрації», – зазначає жінка.
В одній з місцевих соцмереж, де Світлана описала ситуацію та виклала фото, дописувачі не стримують емоцій в коментарях та стають на бік жінки.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення