На Кременеччині переховувався небезпечний убивця


Стало відомо, де всі три місяці переховувався небезпечний убивця з Тернополя.


Доки чоловіка розшукували, він кочував мало не по всіх районах – жив у лісах та закинутих будівлях. За кілька днів до того, як його затримали, приїхав у Тернопіль.

Михайло Феськів вже зізнався у всіх трьох вбивствах, в скоєнні яких його підозрювали. Хоча й не надто охоче йде на співпрацю з поліцією, однак, вже розповів, як, коли, де і що відбувалось. Наразі провели відтворення подій. Михайло Феськів визнав свою провину, пише 20 хвилин.

 - Переховувався він практично у всіх районах області – був і на Гусятинщині, де скоїв перше вбивство, і в Кременці, у Шумську, Збаражчині, - розповів начальник відділу комунікації гловного управління нацполіції в області Сергій Крета. – В основному жив в лісах та закинутих будівлях.

У Тернополі був лише кілька днів. І його затримали

У Тернопіль приїхав за кілька днів до того, як його впіймали. Ночував у підсобних приміщеннях, а вночі виходив звідти у пошуках їжі. В один з таких виходів його й затримали працівники патрульної поліції.

Наразі справа за експертами. Вони мають вивчити чи на тілах загиблих, знаряддях вбивства, речах є відбитки підозрюваного та його біологічні сліди. Лише тоді слідчі зроблять остаточні висновки, а справу передадуть до суду.

Нагадаємо, 21 вересня поліція затримала Михайла Феськіва, на рахунку якого, підозрюють, не менше чотирьох убивств. На Новому світі працівники патрульної поліції близько другої ночі помітили чоловіка, який підозріло поводився. Побачивши патрульне авто, він озирався і ховався. Перевірили документи, - з’ясувалось, що це оголошений ще чотири місяці тому в розшук Михайло Феській.

Зловмисник у листопаді 2017 року вийшов з місць позбавлення волі, де він відбував п’ятнадцятирічний термін за вбивство чоловіка на Гусятинщині.

З січня по квітень тернополянин перебував на заробітках, а коли повернувся, почав вести бродячий спосіб життя та зловживати спиртними напоями.

Вбивства, в яких підозрюють Михайла Феськіва

13 червня у закинутій будівлі місцева мешканка виявила тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За декілька днів неподалік того самого місця у смітті оперативники відкопали труп ще одного чоловіка.

Як стало відомо у ході слідчо-оперативних заходів, 7 червня підозрюваний разом зі знайомим Рудковським Андрієм, який також перебував у розшуку, а також тернополянкою та ще одним товаришем, розпивали спиртні напої. Між трьома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Нанесення тілесних ушкоджень стали летальними для одного з тріо. Рудковський та Феськів тіло закопали у смітті на вулиці Чубинського. Після вбивства пішли далі випивати на вулицю Тарнавського. За попередньою інформацією, у квартирі перебувало шестеро осіб. І знову між підозрюваними та сусідом виник конфлікт. Останнього побили, а тіло, замотавши простинею та покривалом, спакували у поліетиленовий пакет, зв’язали з обох боків шнурівками та вивезли в закинуту будівлю на Чубинського. Рудковського та Феськіва оголосили в розшук.

В ході відпрацювання території Тернопільської області слідчо-оперативна група в хащах поблизу села Біла виявила ще одне тіло зі слідами насильницької смерті. Невідомим виявився Рудковський Андрій Степанович – підозрюваний у двох вбивствах. Працівники поліції розшукували підозрюваного Феськіва Михайла Петровича. Йому інкримінують статтю 115 частину 2 ККУ – Умисне вбивство.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення