Чоловік, що уникав служби, хоче стати директором Почаївського училища

Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації оголосило конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного навчального закладу «Почаївське вище професійне училище».
Вимоги до претендентів, як завжди, стандартні, тому й кандидати на крісло можуть особливо не переживати – освіта і стаж є, отже можна починати мріяти про затишний кабінет. А тим паче, коли у кишені ще й мандат депутата Кременецької районної ради від «Свободи» та неабияка підтримка народного депутата від цієї політичної сили Михайла Головка. Як, наприклад, в Івана Тихоновича Цьоми.
Більше 20 років життя цей чоловік віддав училищу, дослужився аж до заступника директора з господарської частини. Щоправда, злі язики подейкують, що на цьому щаблі свого кар’єрного росту Іван Тихонович почувався невпевнено, тому й, за наполяганням керівництва, написав заяву про переведення на викладацьку роботу.
Значних змін зазнала трудова біографія Цьоми після Революції Гідності. Як свободівець, він змушений був підтримувати нашумілі люстраційні процеси на Кременеччині. З іншого боку, напевно, Іван Тихонович значно комфортніше почувався на мітингах, під час яких прислужників поваленого режиму кидали у сміттєві баки, ніж був готовий зі зброєю у руках захищати східні кордони країни від російського агресора. Правда це чи ні, а чимало почаївців саме так пояснюють той факт, що у січні 2015 року Цьома за власним бажанням звільнився з роботи в училищі та оформився працівником відділу соціального захисту населення по догляду за… тещею. А ще шепочуться, що він неодноразово ухилявся від вручення повісток з військкомату, уникав мобілізації до ЗСУ.
Тепер ж, коли в училищі з’явилася вакансія директора, чоловік вирішив знову нагадати про себе і подав документи на участь у конкурсі. Цікаво, які саме моральні якості зможе прищепити молодому поколінню такий керівник? Та й чи користуватиметься авторитетом серед своїх колег-педагогів людина, у щирих намірах якої служити Україні багато хто сумнівається?
Довідка:  Цьома Іван Тихонович,  17.12.1964 року народження, загальний  стаж роботи  в училищ 20р.2міс., освіта вища, закінчив Львівський сільськогосподарський інститут, 1989 р. В  Почаївському ВПУ-21 з листопада 1994 року на посаді інженера по трудомістких процесах.
Працював на посаді заступника директора по адміністративно-господарській частині з лютого 1995 року. З 01 вересня 1996 року переведений на посаду  завідуючого  господарством. З листопада 1997 року переведений з посади завідуючого господарством на посаду помічника директора по господарській частині.
У вересні 2011 року переведений  з  посади помічника директора по господарській частині на посаду викладача професійно-теоретичної підготовки. Не справлявся з обов’язками, по проханню керівництва написав заяву про переведення.
Звільнився з роботи в ДНЗ «Почаївське ВПУ» за власним бажанням  в січні 2015 р , уникаючи мобілізації до ЗСУ, ухилявся від отримання повісток військомату, переховувався, оформився по догляду за тещею.

  1. http://nova.te.ua/statti/shho-hovayetsya-za-statkamy-odioznoyi-suddi-kremenetskogo-rajsudu-lyudmyly-varnevych/
  2. https://www.youtube.com/watch?v=n4YDbhyMkbQ
  3. https://declacar.com.ua/persons/%D0%A6%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D0%B0_%D0%86%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%A2%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87-1766574
  4. https://declarations.com.ua/declaration/nacp_738e63e3-84c1-4eb4-ac70-059b71eded16

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення