У Кременецькому ліцеї відкрили майстерні для зварювальників за два мільйони гривень 📷 📹

У Кременецькому ліцеї відкрили майстерні для зварювальників  за два мільйони гривень
Урочисте відкриття відбулось 11 вересня. Гроші на облаштування навчально-практичного центру виділили з держбюджету та бюджету місцевої ОТГ. В нових майстернях - сучасне обладнання для зварювальників, які навчаються в ліцеї. 

- У Кременецькому професійному ліцеї навчається 615 дітей, -  розповідає директор навчального закладу Марія Яськевич. - У закладі навчально-практичний центр вже другий. Минулого року тут відкрили навчально-практичний центр з професії "Швачка-кравець-закрійник".
Новий центр облаштовано сучасним обладнанням для зварювальників. 75 студентів будуть проводити практичні заняття саме у цих майстернях.
Участь у церемонії відкриття взяв віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко.  - Країні не вистачає добрих професіоналів. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб змінити цю ситуацію, - сказав віце-прем'єр. - Ви навчаєтесь у дуже важливому закладі. Цей професійний ліцей є одим із найкращих не тільки в області і тому йому довірено відкривати цей центр на своїй території, для своїх студентів. 
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення