На Кременеччині продовжують очищення річки

У Кременецькому районі продовжується реалізації проекту по відновленню і підтриманню сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Іква та водоподаючого каналу на території Дунаївської сільської ради.
На реалізацію зазначеного проекту з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища передбачено виділення до листопада 2018 року коштів в сумі 932,012 тис. гривень. На даний час по вказаному проекту виконано робіт на суму 154,977 тис. гривень. Підрядник – Тернопільське обласне управління водних ресурсів. Виконанні роботи по зрізанню дерев, очистці водоподаючого та осушного каналів, проводяться підготовчі роботи по ремонту шлюза.
Також з вищенаведеного обласного фонду передбачено виділення до листопада 2018 року коштів в сумі 565,114 тис. гривень на завершення реалізації аналогічного проекту по Великомлинівецькій сільській раді. На даний час поступило на рахунки сільської ради 306,0 тис. гривень, виконано робіт на суму 236,070 тис. гривень. Підрядники – Лановецьке міжрайонне управління водного господарства та Тернопільське обласне управління водних ресурсів. На даний час виконанні роботи по зведенню гребель, дамб, насипів, розрівнюванню відвалів, зрізанню дерев, влаштуванню каналів, дамб.       
 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення