Питання оплати дітей із сільської місцевості у школі мистецтв вирішуватимуть у понеділок

Чи будуть навчатися діти із сільської місцевості у Кременецькій школі мистецтв імені Вериківського за новими тарифами, з'ясовуватимуть у понеділок, 20 серпня.

Батьки дітей вже заявили про цю проблему у соцмережах. Рішення Кременецької міської ради про збільшення оплати більш, ніж на тисячу гривень на місяць, вважають недоцільним. Вчителі та дирекція школи теж схвильовані, адже воно може суттєво вплинути на наповненість школи учнями. 
Попередньо виконавчий комітет міської ради встановив із нового навчального року рекордну плату за навчання у Кременецькій школі мистецтв імені Вериківського. За місяць батьки дітей, котрі проживають у сільській місцевості, повинні сплатити 1130 гривень.
Дирекція Кременецької школи мистецтв імені Вериківського звертається до батьків учнів школи, котрі проживають у сільській місцевості, з пропозицією обговорити проблемні питання з приводу подальшого навчання дітей.
Усіх небайдужих до проблеми, запрошують брати участь у зборах, котрі відбудуться у понеділок, 20 серпня, у верхній залі районної ради о 17.00. - пише kremenets.city

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення