Що у Кременці встояло у двох війнах 📷

Як виглядав Кременець майже 100 років тому і яке воно сьогодні, порівняла Наталя Кобіщанова у своєму альбомі «Контрасти» у соцмережі Facebook.

У місті уже майже не залишилося людей, які пам’ятали б, яким воно було у міжвоєнний період. Тож завдяки цим фото можна не лише зробити екскурс в історію, а й дізнатися, що вона нам залишила - пише Терен.
Деяких будівель у Кременці давно немає, а подекуди вулиці та архітектура на них  залишилися майже непорушними, такими як 80-90 років тому.
Фото Натали Кобіщановой.
Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.Фото Натали Кобіщановой.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення