Поліцейські Кременеччини намагаються встановити особу шахрая

На лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки Почаєва про те, що вона передала гроші невідомій особі.
Автомобіль, водієві якого були віддані кошти, потерпілі, збагнувши, що потрапили у тенета шахрая,стали наздоганяти, проте самостійно впоратися не змогли. За допомогою звернулися до поліцейських.
Зі слів 23-річної жительки Почаєва, до неї зателефонував невідомий і сказав, що потрібні гроші, адже її брат перебуває у лікарні. Спочатку жінка мала перечислити 8700 гривень на вказаний рахунок через термінал, але з технічних причин переказу здійснити не змогла. Та пройдисвіт, вхопивши на гачок жертву, відпускати її не хотів, тож за грошима приїхав найнятий таксист. Йому потерпіла й віддала всю суму. Як тільки це сталося, зателефонував брат, який начебто мав бути у лікарні. Тоді й розкрилася шахрайська схема.
Потерпілі кинулися наздоганяти таксі й водночас зателефонували до поліції. Патрульні зупинили автівку в обласному центрі. Водій переконує, що не знав для чого і кому  були призначені ці кошти, єдине - мав їх передати в сусідню область.
Поліцейські Кременеччини вживають заходів з метою встановити особу шахрая та його місце знаходження. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 190 ККУ.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення