Майже 6 тисяч гривень перерахувала заступник директора кременецького магазину шахраєві, бо думала, що він генеральний директор

Потерпіла розповіла, що до неї на робочий номер зателефонував чоловік, який представився генеральним директором львівської торгово-виробничої компанії, якій належить мережа крамниць.
Він розпитав про наявну в касі готівку, а потім наказав терміново перерахувати практично усі гроші , а це 5900 гривень, на його мобільний рахунок - пише dosie102.te.ua.
Після дивної телефонної розмови працівниця намагалась дотелефонуватись до керівництва й уточнити, що їй робити, та, за збігом обставин, їй це не вдалось. Відтак бідолашна, аби не наражатись на гнів «генерального», перерахувала власні кошти на вказаний мобільний номер.
Зрештою з’ясувалася, що телефонував зовсім не генеральний директор, а шахрай, і жінка звернулася із заявою в поліцію.За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу – шахрайство. Слідство триває.
А краян поліцейські закликають вчитися на чужих помилках. Звісно, шахраї щоразу придумують нові афери і передбачити усі неможливо, але виявити пильність у справах, що стосуються грошей, ніколи не буде зайвим.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення