На Тернопільщині передають похолодання

Зниження середньодобової температури повітря передбачають на Тернопільщині.

За словами метеорологів, до кінця тижня в області поступово холоднішатиме. По всій території регіону пройдуть дощі та грози.
Погодні умови найближчими днями характеризуватимуться мінливістю, – попереджають метеорологи. Можливі різкі перепади температурних показників, а також високою залишатиметься ймовірність опадів. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, температурні мінімуми становитимуть 6 градусів тепла вночі, 14 градусів тепла вдень. У більшості населених пунктів області пройдуть дощі та грози, місцями можливі досить сильні опади.
За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, прохолодна погода з дощами та різкими температурними перепадами спостерігатиметься майже до кінця червня. Лише наприкінці останньої декади місяця частково потеплішає, опади дещо припиняться.
«Погодні умови в регіоні зумовлюватимуть вологі атмосферні фронти. Відтак варто бути готовим до великої кількості опадів, а також по всій території регіону знижуватимуться температурні показники. Більш сонячної спекотної погоди варто чекати наприкінці місяця».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення