Кому на Тернопільщині знову доведеться складати ЗНО

Під час вступу до магістратури на гуманітарні спеціальності доведеться складати ЗНО.

У переліку тестування два іспити: з іноземної мови, який відбудеться 11 липня, а також випробування загальних навчальних компетентностей – 13 липня.
ЗНО для вступників до магістратури – цьогорічне нововведення. Загалом по Україні у такому тестуванні братиме участь до двадцяти тисяч осіб, — пише Доба.
«Основна сесія відбудеться 11 липня та 13 липня. Початок випробувань – о 10:00. Допуск учасників до пункту тестування триватиме з 09:15 до 09:50. Для входу до пункту тестування учасник має показати: екзаменаційний листок; документ, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку); та запрошення-перепустку. У пункті тестування заборонено використовувати і мати при собі протягом часу, відведеного на вступні випробування, засоби зв’язку, пристрої зчитування інформації», – повідомив відповідальний за організацію ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк.
До слова, з 2-го до 11 липня триватиме додаткова сесія ЗНО-2018 для абітурієнтів, які з поважних причин не взяли участь в основній.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення