У Кременці під час акції протесту діти перекрили дорогу 📹

У День захисту дітей, у Кременці провели другу мирну акцію протесту проти реорганізації Кременецьких міських шкіл. Тепер до міської ради вийшли представники ЗОШ I-III ст. №3, пише Кременець CITY.
В час, коли починалися заходи для дітей у парку культури, протестувальники блокували дорожній рух.
Відбулася акція і в приміщенні міської ради.
Долучилися до вчителів і школярі старшокласники. Вони просили депутатів надати їм можливість бути випускниками рідної школи.
Голова батьківського комітету школи Наталія Калюжна каже, що у міськраді їм пообіцяли наступного тижня створити комісію для розгляду цього питання.
“Міський голова Олексій Ковальчук побіцяв, що буде створено комісію, до якої входитимуть начальник відділу освіти, юрист та представники школи, для отримання повної інформації у реальній потребі коштів”, – каже Наталія Калюжна. Також додає, що не на часі створювати таку ситуацію.
“Ми хочемо бути в рівних умовах з іншими школами, ми не хочемо бути “ізгоєм”. Наші випускники стали заручниками обставин, їх ніхто не чекає в іншій школі на один рік. Зробили з третьої школи найгіршу школу в місті, ну хіба це нормально? Це ж абсурд. Школа цього року святкуватиме 80-ти річчя.От і отримала подарунок від влади”, – коментує події останніх днів голова батьківського комітету школи.
Джерело: Реально

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення