Кого Ляшко хоче стратити в центрі Кременця?

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав Кременецький гуманітарно-педагогічний ліцей імені Тараса Шевченка. Політик подякував педагогам за роботу і заявив, що підтримка освітніх закладів – пріоритетна для Радикальної партії.

«Для мене честь бути в стінах цього старовинного закладу. У ліцею надійний дах в особі нашої команди. Для нас політика підтримки освітніх закладів – це головне. Якщо закривати школи чи професійно-технічні ліцеї та коледжі, де наші діти отримуватимуть освіту?», – обурився політик.
Народний депутат пообіцяв зробити все, для підвищення зарплат і пенсій викладачів. «Педагоги повинні бути в пріоритеті державної політики. Ми добиваємося перерахунку зарплат і пенсій. Фінансувати найбільше треба освіту і медицину. Кошти на це в держави є! Просто треба менше красти!
Вкрав хтось зарплату у медика чи лікаря – стратити в центрі Кременця! І так з кожним корупціонером! От вам реальна боротьба з корупцією! Нам потрібні здорові та освічені люди. В народі кажуть: «якщо хворий і дурний, то нікому не потрібний».
Будемо здорові та зі знанням – будемоконкурентноздатні у цьому глобальному світі, де кожен бореться за місце під сонцем. Завжди перемагає сильніший і освіченіший», – додав Олег Ляшко.
Джерело: gazeta-misto.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення