Люди б’ють на сполох – з літака кроплять невідомо чим села на Кременеччині

В Кременецькому районі Тернопільської області відбуваються незрозумілі для здорового глузду події:
14 травня з 14 год. 00 хв. по даний час АВІАЦІЄЮ здійснюється оприскування невідомими препаратами сіл Града та Гаї. Про це в мережі Фейсук пише Yaroslav Shulyak.
Що саме оприскують і чим – незрозуміло … Літак пролітає над житловими будинками, сільськогосподарськими полями, лісом, місцевою сільською радою, поштою, ШКОЛОЮ та ДИТСАДКОМ !!!
Провівши усне опитування кількох жителів сіл Гаї, Града та Кімната, з’ясував наступне: можливо ?! здійснюється оприскування ріпаку, але точно люди сказати не можуть, бо жодною офіційною інформацією з даного приводу не володіють. Люди в розпачі, говорять що після таких оприскувань, в них різко погіршується стан здоров’я, але найбільше їх турбує те, що цього року літаки почали оприскувати школу та дитсадок !!! В адекватну реакцію органів державної влади та місцевого самоврядування Кременчани не вірять, так, як з іхніх слів це відбувається щорічно і не дивлячись на те, що наслідками оприскувань є масові погіршення стану здоров’я місцевих жителів, а особливо – дітей,- ніхто із місцевої влади на це нереагує. Як Громадянин України, буду ініціювати колективні звернення місцевих жителів до органів державної влади. Сподіваюсь що мені вдасця “оживити” депутатів сільських та районної рад, адже вони живуть в цій місцевості і їх кроплять разом з усіма, можливо вони від цього “позасинали” і не реагують що їх травлять разом із виборцями, які довірили на виборах їм свої голоси, – пише чоловік.
Джерело: Погляд

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення