Кременецький «Арсенал» здобуває вольову в Вишнівці

Команда чемпіон Кременецького району 2017 року проявила характер на футбольному полі суперника.


Після нічийного виїзного рахунку 1:1 в матчі третього туру групи «Б» 1 ліги обласної першості проти ФК «Збараж» (перший тайм 1:0 на користь господарів поля) команда - чемпіон Кременецького району 2017 року знову проявила характер на футбольному полі суперника та здобула вольову перемогу з рахунком 3:2. Так, в першому таймі «каноніри» з Білокриниці вже до 8 хвилини матчу «отримали» 2 м`ячі від Миколи Корзуна (голи було забито на 6 і 8 хвилинах), але вже на 11хвилині Сергій Коваль та на 13 Роман Клак відновили рівновагу в матчі, відправивши по м`ячу в ворота суперника. Такий стрімкий старт обох команд мобілізував їх на повну самовіддачу та саме тому, я думаю, весь матч і проходив дуже цікаво та напружено. Ще  більша напруга зросла на 52 хвилині, коли Сергій Федорук після чудового проходу по правій бровці з зміщенням в штрафний майданчик суперника забив переможний гол для своєї команди. То ж вітаємо Білокриницький футбольний клуб «Арсенал» з історичною (перша перемога в обласній першості – ще й виїзна!) та чудовою перемогою та бажаємо продовжувати в такому дусі!
Не менше своїх вболівальників порадували і футболісти НФК «Тривалети-Кременець», які на центральному стадіоні Кременця з рахунком 3:1 перемогли ФК «Гірник» з Новосілки, що дозволило піднятися на третю сходинку турнірної таблиці.
То ж вітаємо команди Кременеччини з їхніми здобутками та чекаємо всіх вболівальників підтримати наші команди в домашніх матчах.
Вже в 4 турі НВК «Тривалети» цієї неділі, 13 травня 2018 року, о 15:00 на центральному стадіоні м. Кременець прийматиме ФК «Вишнівець-2», а в середу 16 травня о 17:00 годині БФК «Арсенал» на своєму футбольному полі в с. Білокриниця прийматиме Тернопільський ФК «Тернопіль-Педліцей». Перемоги в обох матчах 4 туру дозволять командам Кременеччини закріпитися в верхній частині турнірної таблиці групи «Б».

 Перша ліга. Група «Б». Турнірна таблиця на 10 травня.

Календар ігор

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення