Найвизначнішу історичну пам’ятку Кременця перетворюють на смітник

Стан найбільшої та найважливішою історичної пам’ятки міста – Замкової гори шокує. Навколо руїн фортеці та на схилах розкидані купи сміття.


«Прогулянка Боною і її схилами. Сьогодні, у такий святковий день… Краще було не ходити…» – пише Наталія Рябущиць‎ у спільноті «Типовий Кременець».
У коментарях одні кременчани нарікають на місцеву владу. Проте більшість погоджується з тим, що сміття не з’явилося саме по собі і розкидала його не влада.
«Влада то бачить і знає. Але ж люди, а не влада, накидали сміття. Невже так приємно бути свинями? Не до влади треба претензії мати, а до себе!» – Діна Будна.
«Народна мудрість каже: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!». Гуляли ми лісом біля школи-інтернату – море сміття. Шановні кременчани, прибирайте після себе, не засмічуйте ліси! Смітить тут не влада, а ми самі! З повними пакетами йдете в ліс, з повними виходьте з лісу і все буде добре!» – коментує Orysia Marunko.
Нагадаємо, як історична пам’ятка руїни фортеці належать Кременецько-Почаївському ДІАЗу. Працівники цієї установи беруть платню за вхід на Замкову гору.
 
Джерело: Терен

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення