Блогери з різних міст приїдуть на Кременеччину

Блог-тур у Тернопільську область відбудеться впродовж трьох днів з 26 до 28 квітня за підтримки АНБ-Україна. Про це повідомляє координатор мандрівки Максим Голубев. Учасникам туру пропонують безкоштовне проживання у готелях, харчування, екскурсії та розваги.

“Спочатку ми вирушаємо у Бережани, одне з найдавніших українських поселень, – повідомляє Максим. – Перша згадка про місто належить до 1375 року. Місто просто насичене історією. Після знайомства з Бережанами їдемо до Кременця. Другий день проведемо поблизу Антонівців, де в 1946 році в лісах біля села відбувся один з найбільших боїв Української повстанської армії проти НКВД. Тут тепер музейний комплекс, що присвячено історії боротьби воїнів УПА за незалежність України. Після знайомства з музеєм ми повертаємось до Кременця. Третій день подорожі присвячено, мабуть, найцікавішим і заворожуючим містам Тернопілля – Кременець, Вишнівець і Збараж. Ввечері повертаємось до Тернопля. Отак от.
Будемо грати у пейнбол і, можливо, побачимо стару санну трасу серед лісу”.
Дорогу до Тернополя і в зворотньому напрямку блогери оплачують своїм коштом.
Що треба зробити блогеру, щоб взяти участь у блог-турі?
1. Лайкнути/зробити репост анонсу у свою соцмережу/блог. Це дозволить пересвідчитися, що вказаний блог дійсно вам належить, і що у вас серйозні наміри щодо поїздки.
2. Зарееструватися у блог-тур за цим посиланням до 21:00 15 квітня. Дочекатись відповіді від організаторів ввечері 16 квітня.
3. Купити квиток на потяг, автобус, блаблакар, чи що там вам до вподоби.
4. Приїхати у Тернопіль, подорожувати, розважатись, слухати екскурсоводів, та без упину знімати все, що бачите.
5. Публікувати репортажі про подорож після повернення.
“Важливо! Не має значення, якою мовою ви ведете свої блоги у соцмережах, але репортажі з цього блог-туру мають бути написані українською мовою! Отакі-от справи, малята. Якщо не можете у блог-тур, то просто їдте туди! Їдте, і самі все побачите. Як там гарно”, – зазначають організатори.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення