Чоловік, що 4 рік лікується від туберкульозу, просить про допомогу

57-річний чоловік, котрий уже четвертий рік лікується в КУТОР «Кременецький обласний протитуберкульозний диспансер», потребує допомоги для продовження терапії.

Він не має близької родини, окрім сестри, яка відвідує його в лікарні і приносить все необхідне. Тож через соцмережу звертається до небайдужих людей, готових підтримати морально та матеріально.
«Дорогі друзі! Мені 57 років, хворію на важку форму туберкульозу, четвертий рік лежу в Кременецькому тубдиспансері. Пан Президент і пані Супрун очевидно вважають, що мені ліпше померти, бо не маю грошей на лікування, нема родини яка допомогла б, все цінне продане. Прохання небайдужим, кому реально не все-одно і хто здатен на щось більше, чим лайк, написати мені в приват. Якщо вам не шкода маленької пожертви на лікування і якщо ви вірите в те, що піст і молитва без милосердя – це як душа без крил» – написав Олег Ганталов на своїй сторінці у соцмережі facebook.
Тим часом в області уже кілька років ведеться мова про закриття Кременецького тубдиспансеру. Заклад хочуть приєднати до «Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру» в якості поліклінічного відділення, ліквідувавши стаціонар із ліжко-місцями.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення