Коли на Тернопільщину прийде весна?

Справжнього весняного тепла синоптики радять чекати жителям краю не раніше квітня.

За прогнозами метеорологів, останніми днями березня в західному регіоні України спостерігатимуться різкі перепади погоди. Вже у перші дні квітня передбачають підвищення температури повітря до п’ятнадцяти градусів - пише Доба.
Погодні перепади йдуть на Тернопільщину. В регіоні нарешті передбачають підвищення температурних показників. Принесе тепло жителям краю квітень. У перші дні наступного місяця передбачають до п’ятнадцяти градусів тепла. Однак першій половині квітня буде характерною мінливість погодних умов. За прогнозами Укргідрометеоцентру, останніми днями березня та на початку квітня будуть частими дощі, а також спостерігатиметься підвищена вологість повітря. Такі погодні умови можуть негативно позначитися на самопочутті метеозалежних людей.
Щодо двадцять дев’ятого – тридцятого березня, то в метеорологів не надто оптимістичні прогнози.
«Упродовж доби в регіоні дощитиме, місцями можливі дощі з мокрим снігом. Вночі можливі заморозки. Вдень температура повітря коливатиметься від шести до восьми градусів тепла. Вітер змінних напрямків 5 – 10 метрів за секунду, часом пориви вітру», – повідомляє Укргідрометеоцентр.
Також метеорологи попереджають водіїв і пішоходів про утворення ожеледиці на автошляхах через коливання температурних показників, а також вночі та вранці погіршуватиметься видимість.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення