Показали кадри зі зйомок приквела "Червоний" 📹

У мережі з'явились фото та відео зі зйомок історичної драми "Червоний. Без лінії фронту" Зази Буадзе за сценарієм Андрія Кокотюхи.

Фільм є приквелом картини "Червоний, яка вийшла в український прокат у вересні 2017-го року. "Події у "Червоний. Без лінії фронту" розгортатимуться в період з 1935 по 1945 рік на територіях, котрі зараз належать до Тернопільської та Волинської областей.
Вперше покажемо життя українців у міжвоєнний період, протистояння патріотів репресіям польських, німецьких та російсько-радянських окупантів. Данило Червоний пройде шлях від студента Кременецького ліцею до командира загону Української Повстанської Армії. На цьому шляху він зустріне кохання, здобуде перемоги, зіткнеться зі зрадою та виправить власні помилки, – розповіла про фільм знімальна група.
У приквелі знімуться: Микола Береза, Даша Плахтій, Олег Стефан, Максим Панченко, Олександр Ярмола.
Вихід картини в український прокат запланований на 2019 рік. Також на основі сценарію фільму Андрій Кокотюха створить роман "Червоний. Без лінії фронту", який побачить світ одночасно з прем`єрою фільму - пише gazeta.ua.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення