Головна пластунка світу побувала у Кременці

Діяльність найстарішої скаутської організації у світі, яка налічує понад 100-літню історію, в Кременці розпочалася порівняно недавно.
Проте, місцеві пластуни заявили про себе досить гучно. Настільки, що сьогодні їх особисто відвідала голова Головної Пластової Булави, голова Пласту в світі Марта Кузьмович - пише Терен.
Підтримку пластового руху, його розвиток у Кременці та співпрацю з українською діаспорою обговорили під час зустрічі у Кременецькій міській раді.
– У Кременці уже діє первинна пластова організація, це надзвичайно потрібна справа. Ми завжди готові іти на зустріч і допомагати членам руху в його розвитку у місті, – наголосив міський голова Олексій Ковальчук.
Перший заступник міського голови Микола Матвіюк зауважив, що «Пласт» це не єдина організація, з якою  результативно співпрацює міська рада. Також він висловив побажання більш тісного спілкування та співпраці із представниками місцевого «Пласту».
Під час зустрічі також обговорили низку важливих питань щодо затвердження Програми розвитку пластового руху у Кременці та фінансування реалізації заходів цієї Програми.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення