На Кременеччині з помешкання пенсіонерів злодії винесли півтори тисячі доларів

Жертвами злодіїв стало подружжя пенсіонерів із села Підлісці Кременецького району. Старенькі, відгукнувшись на нещастя, про яке їм розповіли двоє незнайомців, втратили півтори тисячі американських доларів.
Схема пройдисвітів була доволі знайомою: зустрівши на вулиці пенсіонера, зловмисники стали розповідати, що вони не місцеві, що  з їхнім знайомим трапилося нещастя – він потрапив у ДТП і зараз у важкому стані перебуває в лікарні.  Запитали старенького, чи не має він американських доларів дрібними купюрами, бо в них тільки сотні. Дідусь так перейнявся проблемою незнайомців, що привів їх до власного помешкання, де на той час була тільки дружина - теж пенсіонерка, і пішов до сховку дивитися за дрібними грошима. Обмін не відбувся – дрібних купюр в кременчанина не виявилося.
Але гастролери не збиралися відпускати жертву – покликали дідуся на вулицю і жінка, віком приблизно 50-років стала відволікати його увагу розмовами. В цей час її спільник – того ж віку чоловік, непомітно проник до помешкання і, уже відаючи, де старенькі зберігають гроші, забрав усі.
Потерпілі помітили зникнення грошей, коли побачили на комоді порожній конверт.
Поліцейські вживають всіх заходів, аби встановити осіб зловмисників та притягнути їх до відповідальності, а до краян вкотре звертаються з проханням бути дуже обережними, якщо справа стосується грошей. Уникайте спілкування з незнайомцями, особливо, якщо ті пропонують вам будь-які операції з коштами, не пускайте їх до свого помешкання.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення